Skip to content

Ontdek Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing Screenshot
Dynamics 365 Marketing

Klantgerichtere cultuur creëren

Ga aan de slag met de beste marketingautomatisering software en de beste implementatie partner van België. Bouw sterkere relaties en zorg voor een gestroomlijnde ervaring met Dynamics 365 Marketing . Dit zorgt voor een betere lead generatie, versterkt uw markpositie en kan je meer verkoopkansen halen bij uw potnetiele klanten.

Verbeter marketingautomatisering met AI-Driven inzichten. Gebruik leadscoring, diepgaande rapportering, ga verder dan basis email functionaliteiten. Stuur ‘verkoopklare’ prospecten van uit naar uw salesteam via Dynamics 365 Sales

Groei met een flexibel oplossing. Personaliseer en breid de standaard functionaliteiten eenvoudig uit. Connecteer uw bestaande applicaties en services. Laat deze events de ‘customer journey’ van uw leads bepalen. Dit en veel meer met Dynamics 365 Marketing.

implementatiepartner

Voer uw implementatie uit met de juiste partner

Profility help organisaties groeien door het ondersteunen van hun marketingstrategie. Hierdoor helpen we organisaties hun steeds uitdagendere doelstellingen te behalen. Met onze expertise als Dynamics 365 Marketing partner zijn we perfect geplaatst om uw marketing processen te optimaliseren.

Breng uw marketing automatisatie naar het volgende level. Gebruik je MailChimp maar wil je een betere geïntegreerde oplossing? Maakt u nog gebruik van ClickDimensions en wenst u de sprong te maken naar Microsoft technologie? Ons team van gecertificeerde consultants bestaat uit ontwikkelaars, solution architecten en business analisten welke klaar staan om hun ervaring binnen Dynamics 365 in te zetten.

Klantenreizen

Creëer leads voor uw verkoopteam

Voer multichannel campagnes uit

Dynamics 365 Marketing is niet enkel een bulk mailing tool. Gebruik e-mailmarketing, landingspagina’s, evenementen, sms-integratie, telefoongesprekken om de juiste prospecten aan te trekken. Ga nog verder met aangepaste kanalen. Deze kan bv push notificaties sturen via uw eigen mobile applicatie. 

Personaliseer de ervaringen van kopers

Gebruik configureerbare sjablonen, herbruikbare contentblokken, ontwerptools en Microsoft Stream-video’s om content voor te bereiden en klantbezoeken in te stellen op basis van hun betrokkenheid.

Voed leads met behulp van LinkedIn

Gebruik Dynamics 365 Connector voor LinkedIn Lead Gen Forms om gematchte doelgroepen te bereiken, leads te koesteren en een kooptraject te creëren op basis van LinkedIn-inhoud en -interacties.

Vereenvoudig het beheer van evenementen

Organiseer persoonlijke en digitale evenementen a.d.h.v. een evenementenportaal om registraties, sessies, sprekers en de logistiek van de locatie te beheren.

Vul uw Salesfunnel

Verkoop en marketing op elkaar afstemmen

Creëer één beeld van de klant

Deel één bron van informatie over contactpersonen, leads en klanten om consistente resultaten te leveren in het hele traject van de koper dankzij Microsoft Dynamics 365 voor Sales.

Sluit meer deals met account gebaseerde marketing

Maak het mogelijk via uw verkoop- en marketinginspanningen de accounts te targetten die het meest waarschijnlijk de grootste inkomsten zullen genereren. Stel het traject van de koper samen voor leads op accountniveau m.b.v. gepersonaliseerde inhoud en leg activiteiten vast om de inkomsten te maximaliseren.

Traceer prospecten gedurende hun hele traject

Geef prioriteit aan leads die klaar zijn voor een verkoopgesprek dankzij meerdere modellen. Verplaats prospecten efficiënter door de marketing- en verkooptrechter via geautomatiseerde workflows om verkoopklare leads af te geven en follow-ups te stimuleren.

Verhoog de productiviteit

Zet campagnes eenvoudig op en bekijk ze via marketingkalenders die de tijdlijnen en activiteiten van de campagne laten zien. Gebruik ook vertrouwde Office 365-tools voor samenwerking met collega’s, leads en klanten.

Werk slimmer

Slimmere beslissingen nemen met Dynamics 365 Marketing

Verkrijg marketinginzichten

Gebruik out-of-the-box dashboards, marketinganalyzers en krijg realtime interacties om snel inzicht te krijgen. Bouw ook aangepaste dashboards om de prestaties te analyseren.

Focus op topprioriteiten

Gebruik intelligentie zoals dynamische segmentatie om de juiste doelgroep te bereiken, meerdere lead-scoringmodellen om leads te prioritiseren en inzichten in klantinteracties om de betrokkenheid te personaliseren.

Monitor meerdere marketingkanalen

Gebruik Dynamics 365 AI voor Market Insights om inzichten uit evenementen, e-mails en landingspagina’s samen te brengen, evenals sociale luistergegevens van verschillende social media-platforms.

Verbeteren van sociale betrokkenheid

Gebruik sociale inzichten om competitieve intelligentie te verwerven, te meten en uw merkreputatie te beheren.

Klanten enquêteren

Voer online enquêtes uit om uw klantenbehoeften beter te begrijpen en toe te passen op uw marketingstrategie.

Neem voorsprong

Innoveren dankzij een modern en aanpasbaar marketing- en verkoopsoftwareplatform

Snel aanpassen

Versnel de time-to-market en pas de applicatie aan uw behoeften aan via no-code visuele editors en tools die het gemakkelijk maken om web- en mobiele apps te bouwen en te implementeren.

Uitbreiden en verbinden

Automatiseer processen in Dynamics 365-applicaties en systemen van derden voor een betere dienstverlening.

Investeer met vertrouwen

Vertrouw op het Microsoft-cloudplatform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en vertrouw op onze state-of-the-art datacenters om uw gegevens te beschermen.

Stimuleer innovatie

Transformeer uw klantinteracties naar diepe inzichten via kunstmatige intelligentie, die uw teams naar de juiste bedrijfsresultaten zullen leiden.