Skip to content

Marketing

Microsoft Dynamics 365

Intro

Zoek en koester meer verkoopklare leads door verder te gaan dan de basis e-mailmarketing. Verbind verkoop en marketing, automatiseer processen en neem slimmere beslissingen om uw marketing ROI te maximaliseren.

Microsoft Dynamics 365

Creëer en voed leads

Voer multichannel campagnes uit

Gebruik e-mailmarketing, weblandingspagina’s, evenementen, sms-integratie, telefoongesprekken en aangepaste kanalen om de juiste prospecten aan te trekken.

Personaliseer de ervaringen van kopers

Gebruik configureerbare sjablonen, herbruikbare contentblokken, ontwerptools en Microsoft Stream-video’s om content voor te bereiden en klantbezoeken in te stellen op basis van hun betrokkenheid.

Voed leads met behulp van LinkedIn

Gebruik Dynamics 365 Connector voor LinkedIn Lead Gen Forms om gematchte doelgroepen te bereiken, leads te koesteren en een kooptraject te creëren op basis van LinkedIn-inhoud en -interacties.

Vereenvoudig het beheer van evenementen

Organiseer persoonlijke en digitale evenementen a.d.h.v. een evenementenportaal om registraties, sessies, sprekers en de logistiek van de locatie te beheren.

Microsoft Dynamics 365

Verkoop en marketing op elkaar afstemmen

Creëer één beeld van de klant

Deel één bron van informatie over contactpersonen, leads en klanten om consistente resultaten te leveren in het hele traject van de koper dankzij Microsoft Dynamics 365 voor Sales.

Sluit meer deals met account gebaseerde marketing

Maak het mogelijk via uw verkoop- en marketinginspanningen de accounts te targetten die het meest waarschijnlijk de grootste inkomsten zullen genereren. Stel het traject van de koper samen voor leads op accountniveau m.b.v. gepersonaliseerde inhoud en leg activiteiten vast om de inkomsten te maximaliseren.

Traceer prospecten gedurende hun hele traject

Geef prioriteit aan leads die klaar zijn voor een verkoopgesprek dankzij meerdere modellen. Verplaats prospecten efficiënter door de marketing- en verkooptrechter via geautomatiseerde workflows om verkoopklare leads af te geven en follow-ups te stimuleren.

Verhoog de productiviteit

Zet campagnes eenvoudig op en bekijk ze via marketingkalenders die de tijdlijnen en activiteiten van de campagne laten zien. Gebruik ook vertrouwde Office 365-tools voor samenwerking met collega’s, leads en klanten.

Microsoft Dynamics 365

Slimmere beslissingen nemen

Verkrijg marketinginzichten

Gebruik out-of-the-box dashboards, marketinganalyzers en krijg realtime interacties om snel inzicht te krijgen. Bouw ook aangepaste dashboards om de prestaties te analyseren.

Focus op topprioriteiten

Gebruik intelligentie zoals dynamische segmentatie om de juiste doelgroep te bereiken, meerdere lead-scoringmodellen om leads te prioritiseren en inzichten in klantinteracties om de betrokkenheid te personaliseren.

Monitor meerdere marketingkanalen

Gebruik Dynamics 365 AI voor Market Insights om inzichten uit evenementen, e-mails en landingspagina’s samen te brengen, evenals sociale luistergegevens van verschillende social media-platforms.

Verbeteren van sociale betrokkenheid

Gebruik sociale inzichten om competitieve intelligentie te verwerven, te meten en uw merkreputatie te beheren.

Klanten enquêteren

Voer online enquêtes uit om uw klantenbehoeften beter te begrijpen en toe te passen op uw marketingstrategie.

Microsoft Dynamics 365

Innoveren dankzij een modern en aanpasbaar marketing- en verkoopsoftwareplatform

Snel aanpassen

Versnel de time-to-market en pas de applicatie aan uw behoeften aan via no-code visuele editors en tools die het gemakkelijk maken om web- en mobiele apps te bouwen en te implementeren.

Uitbreiden en verbinden

Automatiseer processen in Dynamics 365-applicaties en systemen van derden voor een betere dienstverlening.

Investeer met vertrouwen

Vertrouw op het Microsoft-cloudplatform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en vertrouw op onze state-of-the-art datacenters om uw gegevens te beschermen.

Stimuleer innovatie

Transformeer uw klantinteracties naar diepe inzichten via kunstmatige intelligentie, die uw teams naar de juiste bedrijfsresultaten zullen leiden.