Skip to content
Microsoft Dynamics 365

Intro

Microsoft Dynamics 365 voor Sales stelt het salesteam in staat sterke klantrelaties op te bouwen door acties te ondernemen op basis van bepaalde inzichten. Daarnaast verhoogt het de verkoopprestaties dankzij het inbouwen van digitale intelligentie.

GROW BUSINESS
Door gebruik te maken van de ingebouwde digitale intelligentie kunt u de behoeften van de klant voorspellen en de klantenservice maximaliseren. Verhoog de omzet door de verkoop sneller af te sluiten en de acquisitiekosten te verlagen.

STAY FOCUSED
Verminder afleiding door de meest potentiële klanten te identificeren en weet waar u prioriteiten moet stellen in een snelle verkoopomgeving. Sluit sneller deals en verhoog de omzet door middel van verkoopsamenwerking en productiviteit.

Microsoft Dynamics 365

Bruikbare inzichten

PROSPECTIE & LEADS PRIORITISEREN

Transformeer uw organisatie van het diagnosticeren van wat er in het verleden is gebeurd naar het voorspellen van wat er in de toekomst zal gebeuren, wat leidt tot verbeteringen op het gebied van retentie, engagement en omzet.

Gezonde relatie

Verkoop slimmer dankzij Office 365 en Dynamics 365 die de gezondheid van de relatie, de risico’s en de te ondernemen acties onthullen, zodat het salesteam zich kan richten op de belangrijkste prospecten en klanten.

Klantenkennis

Maak gebruik van de kracht van Dynamics 365 voor Customer Insights om klanten op een meer gepersonaliseerde en effectieve manier te betrekken.

Microsoft Dynamics 365

Relationship management

LinkedIn sales navigator integratie

Maak gebruik van de kracht van LinkedIn’s netwerk van meer dan 500 miljoen professionele leden. Identificeer, begrijp en maak contact met kopers door gebruik te maken van de kracht van sociale netwerken, inclusief die van uw collega’s.

Email intelligentie

Verkrijg inzichten uit uw interacties met klanten via e-mail. Zoek uit welke contactpersonen het bericht en/of bijlagen geopend of beantwoord hebben, zodat u weet welke personen het meest ontvankelijk zijn voor een gesprek.

Inhoudspersonalisering

Verkrijg inzichten uit uw interacties met klanten via e-mail. Zoek uit welke contactpersonen het bericht en/of bijlagen geopend of beantwoord hebben, zodat u weet welke personen het meest ontvankelijk zijn voor een gesprek.

Microsoft Dynamics 365

Sales productiviteit

Verkoopproces

Optimaliseer de verkoopinspanningen dankzij procesautomatisering en een begeleid verkoopproces op basis van best practices. Weet welke stappen u moet nemen om sneller deals te sluiten met efficiëntere bedrijfsprocessen.

Opportunity management

Beheer klanten en deals van waar en op welke manier je ook werkt, of het nu gaat om webapps of Outlook op smartphone, tablet, pc of Mac. Office 365-apps werken naadloos samen met Dynamics 365 voor Sales, zodat verkopers taken kunnen uitvoeren in hun vertrouwde, geprefereerde tools.

Verkoopsmobiliteit

Verkoop slimmer – altijd en overal, zelfs offline, dankzij moderne mobiele apps die contextueel nieuws, sociale gegevens en taakstromen bieden voor het snel afronden van frequente activiteiten. Beheer snel gegevens met behulp van intuïtieve spraakopdrachten in begrijpbare taal om nieuwe records te maken, vergaderingen te plannen, herinneringen in te stellen en informatie te vinden.

Microsoft Dynamics 365

Verkoops-
prestaties

Verkoper aan boord

Gemakkelijke onboarding en afstemming van het verkoopgedrag op de best practices door gebruik te maken van business process management en interactieve hulp en documentatie. Het is niet alleen om te leren hoe de Sales applicatie te gebruiken. Het is ook ideaal voor het aansturen van de specifieke verkoopprocessen en directe prioriteiten van uw organisatie.

Verkoopseffectiviteit

Behaal uw cijfers door het stellen van doelen, het monitoren van resultaten en het geven van feedback en coaching in real time. Met quotaregelingen en analytische dashboards kunt u eenvoudig doelen stellen, resultaten monitoren, afwijkingen van het plan onderzoeken en corrigerende maatregelen nemen.

Rapporten en dashboards

Krijg snel antwoorden a.d.h.v. een eenvoudige Q&A. Voer alle analyses onafhankelijk uit, zonder afhankelijk te zijn van technische middelen. Gebruik vooraf ingebouwde Power BI-salessjablonen om snel aan de slag te gaan.

Microsoft Dynamics 365

Partner management

Rekruteren, aan boord nemen en versterken van uw partnerkanaal door middel van een diepere enablement en activering. Versnel de tijd die uw partnerschap nodig heeft om inkomsten te genereren en werk om de strategische doelen van uw kanaalstrategie te bereiken. Geef partners met het partnerdashboard een snel overzicht van hun interacties over kansen, cases en andere relevante informatie waartoe hun leverancier toegang heeft verleend.

Zorg voor vroegtijdige zichtbaarheid van de pipe line voor leveranciers door middel van dealregistratie, die zorgt voor dealbescherming en autorisatie voor extra kortingen en voordelen om te helpen de deal te winnen. Sta meerdere partners toe om samen te werken bij dezelfde gelegenheid om de verkoop- en implementatie-expertise te maximaliseren.