Skip to content

Microsoft Power Automate

Power Automate

MicrosoftPower Automate

Stroomlijn overbodige processen en automatiseer terugkerende taken via Microsoft Power Automate, waardoor businessmanagers zich kunnen concentreren op strategische kansen, operationele uitmuntendheid kunnen bereiken en veelbelovende bedrijfsresultaten kunnen behalen.

Boost Productiviteit via Multistep Workflows

Overgang van terugkerende individuele taken naar grootschalige systeemworkflows door middel van innovatieve AI-ondersteunde integraties, bestaande uit meerdere vooraf gebouwde connectoren en bestaande informatiebronnen.

Betekenisvolle bedrijfsvoorwaarden toevoegen

Implementeer strategische werkstroombeslissingen en initieer snelle zakelijke acties pas nadat de gewenste operationele eisen en voorwaarden op de juiste manier zijn uitgelijnd.

Automate Approval Requests

Ontwikkelen, uitvoeren en delen van geautomatiseerde goedkeuringsworkflows om te zorgen voor een snelle reactie en snelle verwerking van de verzoeken, inclusief vrije tijd, reisplannen, officiële documenten, sales opportuniteiten en nog veel meer.

Benutten van on-premise datatools

Maak gestaag en veilig verbinding met on-premise informatiebronnen en cloud-gebaseerde mogelijkheden om een grondig, systematisch en consistent gebruik van de bestaande gegevensfeiten te garanderen.

Power Automate

Snelle en veilige systeem-
automatisering

Stel operationele teams in staat om workflows te beveiligen met ingebouwde No-Code-functies en om gevoelige gegevens te beschermen met een geïntegreerd cloud-gebaseerd of aangepast beleid voor het voorkomen van gegevensverlies en beveiligde toegangsbeheerdiensten.