Skip to content
Home / Nieuws / Microsoft Dynamics 365 / Adobe Sign werkt samen met Dynamics 365 voor Sales en Sales Hub.

Adobe Sign werkt samen met Dynamics 365 voor Sales en Sales Hub.

pexels-edmond-dantès-4342126

Versnel het ondertekeningsproces met Adobe Sign en Dynamics 365 voor Sales.

 

Daardoor kun je sneller deals sluiten, de risico’s beperken en de retentie verhogen met Dynamics 365 voor sales.

Klik, verzend en onderteken als je onderweg bent.

Verzend contracten, overeenkomsten en andere documenten ter ondertekening op elke plek, op elk moment en op elk apparaat met Dynamics 365 voor Sales.

Minimaliseer fouten en valideer ontvangers van contracten.

Voeg gegevens uit Dynamics-entiteiten samen in contracten en maak gebruik van de integratie met LinkedIn Sales Navigator om te bevestigen dat de ontvanger de juiste persoon is om het contract te ondertekenen en de deal te sluiten voordat je de contracten verstuurt. Voeg gegevens van de ondertekenaars  in Dynamics 365.

Sluit sneller contracten af.

Automatiseer je proces van offerte tot en met betaling volledig door Adobe Sign te integreren in Microsoft Dynamics-workflows.

Volg en beheer automatisch.

Volg de status van het document tijdens het ondertekeningsproces. Voeg automatisch ondertekende documenten en controlesporen toe aan de relevante entiteit.

 

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

 

Beveiliging.

Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe in combinatie met Microsoft Dynamics 365 voor Sales.

Naleving van de regelgeving.

Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s

Bepaal.

Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met de implementatieresources  van Adobe en Dynamics 365 voor ondernemingen.

 

Wil je graag meer weten over hoe jouw bedrijf hiermee aan de slag kan gaan? Contacteer ons dan gerust voor meer info.