Skip to content
Home / Nieuws / Microsoft Dynamics 365 / Ontdek het nieuwe Dynamics 365 in-app notification center

Ontdek het nieuwe Dynamics 365 in-app notification center

Dynamics 365 Push notifications

Wenst u als manager onmiddellijk een melding te krijgen op uw GSM bij het binnen halen van een belangrijke deal. Wilt u onmiddellijk acties ondernemen indien uw collega’s een klacht registreert bij 1 van uw grootste klanten. Dit kan met het nieuwe Dynamics 365 in-app notification center. Een feature die beschikbaar komt in 2021 voor Dynamics 365 en PowerApps applicaties.

Powerapps in-app notification center
Dynamics 365 in-app notification center

Veel klanten maken een dashboard, een ‘view’ of lijst, ze maken gebruik van een queue om bepaalde events op te volgen. Maar telkens wordt er van de gebruiker gevraagd om de opvolging manueel te doen, de gebruiker moet zelf navigeren of actie ondernemen om nieuwe meldingen te ontvangen. In veel gevallen wordt er dan terug gegaan om deze via mail te verwittigen. Geen ideale situatie voor uw eindgebruikers.

Verwittig uw gebruikers onmiddellijk via In-App notificaties. Deze meldingen verschijnen binnen de applicatie ongeacht het scherm waarop de gebruiker actief is. Door gebruik te maken van de onderliggende PowerApps en Power Automate technologie kunnen deze meldingen ook worden doorgestuurd via andere kanalen. Zo worden In-App Notificaties plots MSTeams chat berichten of pushnotificaties op uw mobile telefoon, …

Bent u net als ons overtuigd dat notificaties via mail niet langer ‘the way to go’ is. Neem dan vandaag contact met ons op!

Meer info: https://docs.microsoft.com/en-us/power-platform-release-plan/2021wave1/power-apps/model-driven-app-adds-in-app-notifications