Skip to content

Microsoft Power Apps

Eén platform, onbeperkte mogelijkheden

Maak u Office 365 en Dynamics 365 eigen via krachtige apps die uw productiviteit en bedrijfsgegevens overkoepelen. Pas SharePoint Online aan, gebruik PowerApps en bouw apps op Dynamics 365.

Canvas Power Apps

Stel uw bedrijfin staat om te innoveren

Bouw snel apps met een point-and-click benadering van het ontwerp van de app. Kies uit een grote selectie van sjablonen of ga uit van een leeg canvas. Verbind uw app eenvoudig met gegevens en gebruik Excel-achtige expressies om eenvoudig logica toe te voegen. Publiceer uw app op het web, iOS, Android en Windows 10. Zo eenvoudig is het.

Model-Driven Power Apps

Bouwen op een app-platform zonder grenzen

Wanneer andere app-platforms stoppen, gaat PowerApps door. De uitbreiding van pro-ontwikkelaars is in het platform ingebouwd, waardoor ontwikkelaars de mogelijkheden van apps naadloos kunnen uitbreiden met behulp van Azure-functies of aangepaste connectoren kunnen gebruiken om verbinding te maken met aangepaste of oudere systemen.

Ervaar uw gegevens. Alle gegevens.

Maak verbinding met wat voor u van belang is. Excel-spreadsheets, on premise gegevensbronnen, big data, streaming data en cloudservices: het maakt niet uit wat voor soort gegevens u wilt of waar u woont, maak verbinding met honderden gegevensbronnen met Power BI.

Power Automate

Stroomlijn overbodige processen en automatiseer terugkerende taken via Microsoft Power Automate, waardoor businessmanagers zich kunnen concentreren op strategische kansen, operationele uitmuntendheid kunnen bereiken en veelbelovende bedrijfsresultaten kunnen behalen.

Power BI

Transformeer data naar zinvolle inzichten in welke vorm dan ook, in één oogopslag, op welke plaats dan ook. Power BI is een suite van zakelijke analysetools die gegevens analyseert en inzichten deelt in uw hele organisatie. Maak verbinding met tal van gegevensbronnen, begrijp en stimuleer waardevolle resultaten.