STEL ONS JE VRAAG

Vul ons contactformulier in en één van onze werknemers contacteert je zo spoedig mogelijk!
Of wens je liever meteen een gesprek? Boek hier je meeting in.

Contactgegevens
Hoe kunnen we je helpen?
Verzenden
 +32 53 893 571  info@profility.be  sales@profility.be
 Bergemeersenstraat 118,
9300 Aalst

Met Power BI naar gebruiksklare inzichten

Wat ben je met data als ze niet leiden tot concrete en gebruiksklare inzichten? Dankzij Power BI krijg je toegang tot een hele reeks glasheldere bevindingen die nuttig zijn voor je verdere bedrijfsvoering.

 

Maak kennis met de kracht van Power BI

Power BI bundelt analysetools

Dankzij Power BI beschik je over een data-analysetool van Microsoft die via vele verschillende kanalen data bundelt en ze transformeert tot gebruiksklare inzichten die je gebruikt voor de verdere groei van je onderneming. Het grote voordeel van Power BI: je integreert data uit alle mogelijke hoeken tot heldere analyses die bovendien toegankelijk zijn voor iedereen in je organisatie.

Power BI in de praktijk

Kies je voor Power BI? Dan krijg je haarscherpe en zeer duidelijke rapporten waarin je bedrijfsdata aanschouwelijk worden voorgesteld. Wist je dat iedere gebruiker van het Power BI-platform een eigen gepersonaliseerd dashboard kan creëren waarin hij of zij een compleet 360°-overzicht van het bedrijf krijgt voorgeschoteld. Zo houdt iedereen binnen je organisatie altijd de vinger aan de pols van de laatste evoluties.

Met Power BI naar verstandige business intelligence

Power BI betekent een belangrijke stap voorwaarts in de interpretatie en distributie van een heel scala aan bedrijfsgegevens. De inzichten die Power BI biedt, bewijzen hun diensten aan heel wat mensen binnen je organisatie. Zo is de salesafdeling in staat om snel te checken hoe het staat met de verkoopcijfers, ziet de hr-manager meteen hoeveel opleidingspunten zijn werknemers behaalden en kan de logistieke afdeling alle voorraadgegevens van uur tot uur controleren.

Meer weten over Power BI?

Ben je op zoek naar een overkoepelende tool die jouw bedrijfsgegevens op een correcte manier interpreteert en vertaalt in hapklare resultaten, maar wil je wat meer informatie? Dan staan de Profility-specialisten voor je klaar. Met enkele concrete voorbeelden nemen ze je mee in de rijke wereld van Power BI en zie je meteen in hoe waardevol dit gepersonaliseerde dashboard met zijn uitgebreide rapporten ook voor jouw onderneming kan zijn.

 

Zet vandaag nog de eerste stap naar een transparante organisatie met heldere inzichten en maak nu een kennismakingsafspraak!

 

Boek een meeting!

Referenties

Ik ben zeer enthousiast en tevreden over de manier waarop Profility met ons project omgaat. Ze zijn altijd betrokken, werken proactief mee en communiceren duidelijk. Veel dank daarvoor!

- Pieter V.

Ik ben enorm blij met jullie manier van werken! Iedere werknemer van Profility neemt steeds zijn verantwoordelijkheid en werkt pro-actief mee. Proficiat aan iedereen voor de positieve energie die ...

- Sam D.

Bedankt voor het professioneel sturen en goede verloop van de werkgroepsessie! Jullie hadden jullie grondig voorbereid, waardoor het project uitermate goed is verlopen. Jullie hebben iedereen echt ...

- Jonas H.

Via deze weg uit ik mijn appreciatie voor jullie fantastisch werk, inzet en doorzettingsvermogen. Jullie zijn toppers! Het was geen gemakkelijk project, maar door jullie zien wij licht aan het einde ...

- Sarah D.
Meer referenties
1
Hoe zou jij je bedrijfsdoelen op langere termijn omschrijven?

Met welke technische en IT-uitdagingen worstelt jouw organisatie?

  • Ik wil groeien door mijn bestaande tools en middelen beter in te zetten.

  • Ik wil optimaliseren door in te zetten op moderne communicatietools.

  • Ik wil automatiseren en mijn organisatie zo efficiënter en futureproof maken.

  • Ik wil moderniseren door te investeren in digitalisering en zo de toekomst van mijn onderneming te verankeren.